JARDÍ ESPLUGUES DEL LLOBREGAT


Jardí situat a Esplugues del Llobregat. Hem posat al dia el jardí  jugant amb diferents materials. Una pèrgola de fusta feta a mida amb l’idea de que les enfiladisses que hi han plantades al voltant arribin a fer el sostre vegetal de la pèrgola. Just al terra del davant juguem amb diferents tipus de graves de colors i mides . La separació entre graves i jardineres ho fem amb perfil d’alumini. Es un material que dona  sensació d’ordre i personalitat , es ideal per donar formes diferents,  permet ser original i exclusiu. La gespa a la part de dalt es d’uns 100m2 i està envoltada d’una jardinera feta amb travesses de tren. Sobretot destacar una impressionant amanida de rosers de “pitimini” , per desig del client. Per marcar l’entrada a la casa hi tenim una filera de baladres a un costat i a l’altre una jardinera amb el terra fet amb pedra volcànica. Tota la vegetació del jardí està regada automàticament.